Hei!
Det er både hyggelig, trivelig og ikke minst inspirerende at du bruker LOVEST-portalen.

Formålet med LOVEST er at flest mulig skal bli oppmerksom på, og bli nærmere kjent med, noe det av det enorme utvalget av naturopplevelser LOVEST-regionen har å by på. Og at mange finner seg en, og aller helst flere, turer, opplevelser, severdigheter eller aktiviteter de blir inspirert til å oppsøke. Her er korte og lange turer. Noe kan man kjøre til, og mye kan man gå til. Noe ligger lavt og lett tilgjengelig, og andre ting ligger høyt og noe mer utilgjengelig. Ved å studere LOVEST litt nærmere bør de fleste kunne finne seg et eller flere reisemål. Sidene inneholder mange bilder og videoer, som mange kan ha glede av selv om de ikke kan komme seg ut i naturen.

Vi vet at mange setter pris på LOVEST, og at noen ønsker å gi noe tilbake. For de som ønsker det gis det her en mulighet for å donere et beløp til videre drift og utvikling av LOVEST.

Til deg som ønsker å gi en gave til LOVEST:


Beløpet er valgfritt. Mye eller lite er opp til den enkelte.
Alle bidrag mottas med takk!

Bruk VIPPS og send beløpet til Vippsnummer:
811276
eller skann QR-koden under

VIPPS QR-kode

Vi ser gjerne at du oppfordrer dine venner og bekjente om å besøke sidene. Du kan også legge LOVEST-ikonet inn på startskjermen på mobiltelefonen din, som en app, hvis du vil ha en lett og rask tilgang til LOVEST. Trykk på knappen under for nærmere instruksjon om hvordan du gjør det.

Vi tar gjerne mot innspill, som kan være med å gjøre disse sidene bedre, og som kan bidra til at de når ut til flere.

Uansett hva du velger å gjøre setter vi stor pris på at du besøker, og bruker, LOVEST.


Mange takk for besøket!